شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : صمد بهزاد در جلسه کارگروه مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره ادواری شرکت: ایجاد انگیزه در نیروی انسانی تاثیر مستقیم و معناداری در بهره وری و افزایش راندمان تولید دارد

صمد بهزاد در جلسه کارگروه مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره ادواری شرکت:
⭕️ ایجاد انگیزه در نیروی انسانی تاثیر مستقیم و معناداری در بهره وری و افزایش راندمان تولید دارد

⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت در جلسه کارگروه مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره ادواری شرکت اظهار داشت: یکی از مواردی که این بنگاه اقتصادی با آن مواجه است، تعیین تکلیف اصل ۴۴ می باشد. علیرغم واقع شدن شرکت در بند الف لیست واگذاری این امر به شکل دقیق، سریع و قطعی اعلام نشده و در مقطعی نیز که انجام گرفت، بدلیل عدم احراز اهلیت مجدداً به دولت بازگردانده شد و از زمان بازگشت به بدنه دولت نیز اصل ۴۴ بر آن سایه انداخته و محدودیت هایی را موجب شده است.

✅ وی افزود: علاوه بر ممنوعیت هایی که در خصوص اعطای تسهیلات به شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان وجود دارد، محدودیت های مشارکتی در خصوص سرمایه گذاری نیز موجود می باشد. علیرغم تمایل و رغبت سرمایه گذاران در خصوص مشارکت، محدودیت های اصل ۴۴ دست ما را در این زمینه بسته است.

✅ بهزاد بیان کرد: اخیراً جلساتی با رئیس سازمان خصوصی سازی داشته و بطور مشخص پیشنهاد کردیم، دارایی ها و اموال شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تجدید ارزیابی گردد. در حال حاضر سرمایه ثبت شده این بنگاه اقتصادی ۲۵۰ میلیارد تومان می باشد و اگر تجدید ارزیابی صورت گیرد، قطعاً ارزش دارایی های آن بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد و این امر می تواند تاثیرگذار بوده و خیلی ها تمایل به خصوصی سازی را منتفی بدانند.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: یکی از پیشنهادات ما این است که چند درصد از شرکت را به فرابورس ببریم که این امر سبب تزریق حجم عظیمی از نقدینگی بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان به این بنگاه اقتصادی شده و شرکت می تواند از طریق آن به اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی و توسعه ای اقدام بکند.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: علیرغم قرارداد فیمابین شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و سازمان آب منطقه ای مبنی بر تخصیص ۲۲۲ میلیون متر مکعب آب در سال زراعی گذشته، ۴۵ درصد قرارداد تحقق پیدا کرده و به تبع کاهش اختصاص آب، تولید محصولات شرکت نیز تحت تاثیر آن قرار گرفته و کاهش یافت.

✅ وی ادامه داد: سیاست آب منطقه ای نیز این است که اولویت اول را در تخصیص آب به کشاورزان بخش خصوصی داده و در صورت کمبود آب بلافاصله آب این مجتمع عظیم ملی را که تاثیرگذار در تامین بخشی از امنیت غذایی کشور است، قطع می شود. رفع کمبود آب و سیاست گذاری برای تامین این مایه حیاتی دو مشکل عمده در این حوزه می باشد که شرکت با آن مواجه است…

✅ صمد بهزاد تاکید نمود: حرکت به سمت و سوی فناوری های نوین آبیاری در سطح دنیا تبدیل به یک ضرورت حیاتی شده است و ما نیز بایستی به این سمت حرکت کرده و از روش های منسوخ مثل آبیاری به روش غرقابی اجتناب و پرهیز نمائیم.

✅ مدیرعامل شرکت اذعان داشت: بدلیل عدم سرمایه گذاری متمادی در سال های قبل و رها شدن متاسفانه ماشین آلات و صنایع شرکت فرسوده شده است. در صورت های مالی سال ۱۴۰۱ میزان ضرردهی کارخانه قند مغان ۸۵ میلیارد تومان ثبت گردیده و پیش بینی ما برای امسال بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان است. بخشی از وضعیت موجود به مدیریت مواد اولیه و قسمتی از آن نیز به صنایع و تعمیرات مرتبط بوده و با وضعیت موجود ادامه مدیریت کارخانه قند به روال پیشین به مصلحت نیست و تجدید نظر در این خصوص ضرورت دارد. ما باید بدنبال صنایع تحول آفرین بوده و بر اساس فناوری نوین و دانش روز حرکت کنیم.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت، نقش این بنگاه اقتصادی در تامین امنیت غذایی کشور را حائز اهمیت توصیف نموده و اضافه کرد: اخیراً بدنبال ایجاد مشکل در بحث تامین پروتئین و گوشت قرمز تهران بلافاصله ۶۰۰ راس دام زنده در حداقل ترین بازه زمانی به پایتخت منتقل گردید که این امر در تنظیم بازار و کنترل گرانی تاثیر قابل توجهی داشت.

✅ وی خاطر نشان ساخت: ایجاد انگیزه در نیروی انسانی تاثیر مستقیم و معناداری در بهره وری و افزایش راندمان تولید داشته و پرداختن به این موضوع در دستور کار قرار دارد و از اولویت های مدیریت می باشد.

✅ لازم بذکر است، در این کارگروه بابک کبیری، معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی این بنگاه اقتصادی پرداخته و در ادامه مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره ادواری نقطه نظرات خویش را در خصوص مسائل و مشکلات شرکت بیان کردند. موضوعاتی همچون اصل ۴۴، بحران آب و فرسودگی ماشین آلات و صنایع از جمله مسائلی بودند که مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید، جلسات تداوم داشته و در بازه زمانی مشخص بصورت منظم برگزار گردد.

✅ شایان ذکر است، همزمان با جلسه کارگروه فوق الذکر جلسه کارگروه صنایع به ریاست نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت و جلسه کارگروه های دامپروری و کشاورزی برگزار گردید و اعضای حاضر اعم از مدیران، کارشناسان فعلی و سابق شرکت در کارگروه های مرتبط به حوزه تخصصی خود مسائل و مشکلات موجود در حوزه مورد بحث را موشکافی نموده و راهکارها و پیشنهادات خویش را ارائه کردند.

✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan

دسته بندی : آخرین اخبار
به اشتراک بگذارید : | | |