
صمد بهزاد در جلسه تجلیل از دامپزشکان مجتمع دامپروری:
⭕️ جایگاه دامپزشکان در ارتباط با امنیت غذایی سالم قابل تحسین است
⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت در جلسه تجلیل از دامپزشکان مجتمع دامپروری اظهار داشت: اخیراً با توجه به شرایطی که در بحث تنظیم بازار پروتئین کشور اتفاق افتاد، وزیر محترم جهاد کشاورزی در این خصوص دغدغه داشته و نگران بود و برای همین هم تماس گرفته و انتظار داشت که اقدامات لازم توسط این بنگاه اقتصادی در این خصوص به منصه ظهور و بروز برسد. انتظار وزیر در سایه زحمات همکاران به مرحله اجرایی رسیده و ۶۰۰ راس دام زنده به تهران منتقل گردید.
✅ وی افزود: اخیراً به همراه وزیر جهاد کشاورزی در جلسه هیئت دولت حضور یافتیم که مهندس نیکبخت حدود نیم ساعت در خصوص جایگاه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مجتمع دامپروری آن در زمینه تنظیم بازار پروتئین کشور توضیحات مفصلی ارائه نمود و از نقش آفرینی و تاثیرگذاری شرکت تقدیر و تشکر نمود. این امر در مقطع فعلی که بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل مورد بی مهری واقع شده است، اتفاق ویژه ای بوده و نقش آن در کشور مشخص گردید.
✅ بهزاد بیان کرد: کوچکترین اهمال پزشک در حوزه انسانی متوجه یک فرد می شود ولی اگر در حوزه دامپزشکی کوچکترین غفلت صورت گیرد، تبعات آن متوجه جامعه خواهد شد. ایجاد فضای سالم در ارتباط با امنیت غذایی سالم مرهون دامپزشکان بوده و جایگاه آنان قابل تحسین می باشد.
✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: ظرفیت و توانمندی این بنگاه اقتصادی در قیاس با سایر شرکت های مشابه قابل لمس است. وقتی موجود بودن تعداد ۲۱ هزار راس دام در مجتمع دامپروری شرکت مطرح می گردد، این اعداد و ارقام برای خیلی ها در شرایط سخت مدیریت بهینه تامین نهاده های دامی تعجب آور و شگفتی ساز می باشد و نقش دامپزشکان در این خصوص مفید و اثرگذار است.
✅ عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: مجموعه دامپروری شرکت قدمت بالایی داشته و جایگاه این مجتمع زبانزد عام و خاص است و مدیریت آن ارتباط مستقیمی با دقت نظر همکاران دارد. مدیریت بیماری علیرغم تراکم ایستگاه ها کار ساده ای نیست. چنانچه بیماری ای بوجود آید، کنترل آن سخت خواهد بود که خوشبختانه در سایه تلاش همکاران از آن ممانعت بعمل آمده است.
✅ وی ادامه داد: بحث آموزش برای ارتقای توانمندی و ارتقای دانش دور از انتظار نبوده و نباید کوچکترین غفلتی در این خصوص صورت گیرد. جایگزینی دامپزشکان از طریق تربیت نیروی انسانی جهت استمرار فعالیت مجتمع دامپروری ضرورت دارد.
✅ صمد بهزاد تاکید کرد: استانداردی برای حذف دام وجود داشته و چنانچه ادامه مداوا موثر واقع نشود، باید نسبت به حذف اقدام لازم صورت گیرد تا از هزینه های زاید در این زمینه پرهیز شود. بهبود مسائل ایمنی نیز از مواردی است که ارتقای سطح آن لازم می باشد.
✅ مدیرعامل شرکت اذعان داشت: ایجاد اندیشکده در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ضرورت داشته و راه اندازی آن در دستور کار می باشد. مدیریت دارایی از سرفصل های اندیشکده بوده و بحث دانش تجربی و اندوخته علمی دامپزشکان در این مورد اهمیت ویژه ای دارد و از مقالات، طرح ها و پژوهش های افراد بعنوان الگوی موفق استفاده خواهد شد…
✅ عضو هیئت مدیره شرکت اضافه نمود: در نظر گرفتن حق انگیزش از برنامه های اصلی ما بوده و این امر جهت واحدهای تولیدی و برای شغل، تعریف و هر کس در شغل مربوطه فعالیت نماید، از مزایای آن برخوردار خواهد شد. اینجانب قبلاً نیز در واحدهای مختلف شرکت حضور داشته ام و در شرایط جدید نیز با توجه به تجربیات پیشین آسیب شناسی لازم صورت گرفته است و زحمات افراد در حد خود و کار انجام شده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
✅ وی بیان کرد: طی جلسه ای که دیروز با معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی داشتیم، در خصوص زنجیره تولید نهال در حوزه باغات با رویکرد صادرات توافق بعمل آمد. با شرکت ترکیه ای در زمینه تولید بذور در مرحله عقد قرارداد هستیم و در حوزه دام نیز این اتفاق خواهد افتاد.
✅ مهدی فیضی، مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در طول دهه های متمادی همکاری اداره کل دامپزشکی با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان، این حد و درجه از آگاهی و اشرافیت بر کارهای دامپزشکی بی سابقه بوده و این امر مایه افتخار می باشد. مدیرعامل شرکت نیز بیشتر از مجموعه دامپزشکی به کارهای حوزه مذکور حساسیت داشته و مجموعه را مورد لطف و محبت قرار می دهد.
✅ وی تصریح نمود: حدود ۹۰ سال پیش طاعون در سطح کشور همه گیر شده و در عرض چند روز ۸۰۰ هزار راس دام از بین رفت و از آن زمان لزوم تشکیل دامپزشکی احساس گردید و این مجموعه شکل گرفت و از سال ۱۳۵۰ قانون آن مصوب شد. در نگاه اولیه شاید چنین به نظر برسد که دامپزشک صرفاً به جلوگیری، تشخیص و درمان بیماری اقدام می کند. این در حالیست که نظارت بر کشتارگاه ها، بهداشت عمومی، بیماری های نوپدید و بازپدید و بیماری های مشترک بین انسان و دام بر وظایف آن افزوده شده و صرفاً یک اداره نیست و هر جا حضور دارد، می تواند به تولید و اقتصاد ملی کمک کند.
✅ فیضی ادامه داد: نقش دامپزشکی در بحث امنیت غذایی چشمگیر بوده و به اهدافی که در سیاست های کلان نظام تعریف شده است، عمل می کند. ارتباط این سازمان با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تنگاتنگ بوده و با توجه به آگاهی مدیرعامل ساعی شرکت، توسعه و ارتقا یافته و نسبت به ایجاد مرکز مایه کوبی اقدام خواهد شد.
✅ جابر غائبی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان پارساباد مغان اظهار داشت: افتخار اینجانب آن است که آغاز خدمتم در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بوده است. بر اساس استانداردها وجود یک دامپزشک برای هر ۶۰۰ راس دام مورد نیاز می باشد و سازمان دامپزشکی در بحث کنترل بیماری ها آغاز به فعالیت کرده و در حال حاضر بحث قرنطینه، نظارت بر حمل و نقل دام و نهاده های دامی بر عهده دامپزشکی است.
✅ لازم بذکر است، در این مراسم که منصور کریمی، مدیر مجتمع دامپروری و یوسف روزگاری، مدیر امور فرهنگی، اجتماعی و مراسمات شرکت نیز حضور داشت، با اهدای لوح سپاس از دامپزشکان فعال در شرکت تجلیل بعمل آمد.
✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan