شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : صمد بهزاد در دیدار با اعضای هیئت مدیره شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان: بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری در جهان کنونی به یک ضرورت تبدیل شده است

صمد بهزاد در دیدار با اعضای هیئت مدیره شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان:
⭕️ بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری در جهان کنونی به یک ضرورت تبدیل شده است

⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت در دیدار با اعضای هیئت مدیره شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان اظهار داشت: بحران آب جدی بوده و بایستی در خصوص مسائل فنی آن دقت و توجه خاصی صورت پذیرد. بحث آب تبدیل به یک چالش ملی شده و در سطح وزارتخانه نیز بحث های کارشناسی خوبی روی آن انجام می گیرد. ما نیز در اوان آغاز بکار در شرکت، مکاتباتی را در این زمینه انجام داده و به جد پیگیر قضیه هستیم و معتقدیم، علیرغم تلاش ها معضل همچنان موجود بوده و مستلزم کوشش های بیش از پیش می باشد.

✅ وی افزود: بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری در جهان کنونی به یک ضرورت تبدیل شده و ما نیز با توجه به وضعیت موجود باید گام های عملی و موثر در این خصوص برداریم و اقدامات لازم را در این زمینه به منصه ظهور و بروز برسانیم. باید از قبل تمهیداتی اتخاذ می شد که متاسفانه صورت نپذیرفته و حداقل ۲۰ سال نیز از این امر عقب هستیم. افزون بر این نوع و زمان کشت و همچنین تناوب آن از اهمیت بالایی برخوردار بوده و اصلاح الگوی کشت و حرکت به سمت کشت پائیزه و تمرکز روی آن مهم می باشد.

✅ بهزاد بیان کرد: تنش های موجود در بحث آب نه تنها در منطقه مغان بلکه در سایر استان ها نیز چالش ملی ایجاد کرده است. اینجانب بعنوان مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان پیگیری های لازم را در سطح وزارتخانه انجام داده و مدیریت نمودن بحران را بعنوان مطالبه اساسی این بنگاه اقتصادی مطرح نموده ام.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: با توجه به اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۵ هزار نفر در این مجتمع عظیم ملی و نقش بسزای تولیدات شرکت در امنیت غذایی کشور حل معضل آب از اهمیت قابل توجهی برخوردار بوده و این امر تاثیر مستقیمی در کسب درآمد، ایجاد ثروت و سوددهی شرکت دارد.

✅ نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت خاطر نشان ساخت: اعضای هیئت مدیره و پرسنل شرکت عموماً بومی منطقه و فرزند مغان بوده و این امر مسئولیت ها را سنگین تر و دلهره آورتر می کند. در حال حاضر ایجاد تحول تبدیل به انتظار همگانی گردیده و این انتظار نیز بحق و بجا بوده و دغدغه ها را زیادتر کرده است. مجموعه شرکت مغان معیشت هموطنان و تامین امنیت غذایی آنان را بعهده دارد و در کنار آن نقش حاکمیتی قابل توجهی در تولید دارد…

✅ رئیس هیئت مدیره شرکت ادامه داد: کاهش ۳۰ درصدی ذخیره آبی مشکل جدی بوده و مسائل و معضلات زیادی را برای مردم در پی داشته است. تقلیل حجم بزرگی از منابع آبی بحث هایی را در خصوص توزیع عادلانه آب بوجود آورده و این امر اهمیت زیادی برای همگان از جمله شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دارد. باید همه در جهت مدیریت این مسئله، کوشش کرده و اقدامات لازم را اجرایی نمایند تا حق این بنگاه اقتصادی تضییع نگردد. اولین کلمه ای که انسان حتی در مقطع تحصیلی ابتدایی یاد گرفته، آب است.

✅ محبوب فروزنده، عضو هیئت مدیره و مشاور اداری، مالی و بازرگانی مدیرعامل شرکت تصریح نمود: آب مایه حیات بوده و نقش آن در کشاورزی و تولید مهم و سرنوشت ساز می باشد. علیرغم کاهش میزان وسیعی از حجم آب باید برای چرخش چرخ های تولید و تامین امنیت غذایی مردم کوشش شود.

✅ عضو هیئت مدیره و مشاور اداری، مالی و بازرگانی اضافه کرد: کشور ما در اقلیم خشک و نیمه خشک قرار داشته و خشکسالی و کم آبی در آن با میانگین بارش کمتر از ۱۵۰ میلیمتر که کمتر از یک سوم میانگین جهانی می باشد، یک واقعیت تلخ بوده و کاهش نزولات جوی از یک سو و روند روزافزون نیاز آبی از طرف دیگر معضلات جدیدتری را پیش روی ما قرار داده است.

✅ وی اذعان داشت: در کشورهای پیشرفته دنیا روی آوردن به سیستم های نوین آبیاری صرفاً از روی ناچاری و کمبود منابع آبی نبوده و بیشتر به منظور استفاده بهینه از این شریان حیاتی انجام می گیرد. این در حالیست که شرکت مغان بدلیل ممنوعیت های اصل ۴۴ و محدودیت نقدینگی از اجرای سیستم های نوین آبیاری محروم مانده است و لازم است، چاره اساسی در این زمینه اندیشیده شود.

✅ فروزنده بیان نمود: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان یک زارع خُرد نبوده و نقش استراتژیک آن در مملکت بر همگان هویدا و آشکار است و از سازمان آب و شبکه بهره برداری انتظار داریم، در حد و شان شایسته اش با آن برخورد کرده و در توزیع عادلانه آب اهتمام بیشتری به خرج دهد.

✅ صفرعلی نظریان، عضو هیئت مدیره شرکت گفت: آب نقش بزرگی در تولیدات استراتژیک داشته و این بنگاه اقتصادی با سلسله اقداماتی که اجرایی نموده، بسیاری از غیرممکن ها را ممکن کرده است. کم آبی نقطه حساس شرکت بوده و در حال حاضر جنگ آب بصورت بی رحمانه ای رخ نموده است و این امر باید به نحو مطلوبی مدیریت گردد. تشکیل کمیته ای توسط امور منابع آب مغان جهت تقسیم عادلانه آب و جلوگیری از سواستفاده ها و برداشت های غیرقانونی راهکار مناسبی در این خصوص می باشد.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت افزود: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دولتی بوده و برابر سیاست های ابلاغی به عملیاتی نمودن برنامه های راهبردی دولت و حاکمیت می پردازد. مدیریت شرکت نیز با امعان نظر به این امر در راستای تولید محصولات استراتژیک اقدامات لازم را بعمل می آورد…

✅ وی بیان نمود: عدم کشت برخی از محصولات غیراستراتژیک و پرآب بر و یا کشت آن در حداقل ترین وضعیت ممکن در کاهش میزان بحران آب و تبعات ناشی از آن نقش چشمگیری داشته و بایستی بر روی کشت محصولات اساسی مورد نیاز کشور برنامه ریزی گردد. این موضوع هم اکنون که جنگ غذا در دنیا بعنوان یک تهدید مطرح است، مهم و حیاتی می باشد. زمانی در جنگ تحمیلی در عملیات های حساس، غیرممکن ها را ممکن ساختیم. الان هم جنگ اقتصادی و آب است.

✅ منصور عالی پور، عضو هیئت مدیره و مشاور کشاورزی مدیرعامل شرکت خاطر نشان ساخت: مشکل آب هم در حوزه شرب و هم در حوزه زراعی مطرح بوده و بحث کلانی می باشد. معضل موجود، ریشه ای بوده و از سال ها قبل توسط متخصصین این بخش پیش بینی گردیده و چنین مطرح می شد که جنگ آینده بر سر آب خواهد بود. علیرغم این مسئله با برنامه ریزی دقیق و کلان می توان نتیجه گرفت. ما نیز در هیئت مدیره مصوب نموده ایم که به آبیاری تحت فشار روی آورده و برنامه اساسی و زیربنایی داشته باشیم. در بخش خصوصی منطقه هم انگیزه حرکت به این سمت وجود دارد.

✅ عضو هیئت مدیره و مشاور کشاورزی مدیرعامل شرکت ادامه داد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان سرچشمه اصلی زراعی و تولیدی بوده و رونق اقتصادی منطقه ارتباط مستقیمی با میزان پویایی و بالندگی آن دارد. با توجه به بحرانی شدن وضعیت آبی، شبکه آبیاری شرکت و منطقه مغان نیاز به مدرن سازی داشته و باید برنامه ریزی اساسی در این زمینه انجام گیرد.

✅ نورالدین وثوقی، مدیرعامل شرکت بهره برداری اظهار داشت: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان برای مدیریت هر چه بهتر بحران کم آبی اقدام به خرید پمپ های آب نمود که اقدام خوب و در خور تحسین می باشد. پیشنهاد ایجاد ایستگاه پمپاژ در برخی از بخش ها نیز قابل توجه بوده و برای اجرای آن لازم است که طرح آن بصورت مکتوب ارائه شود.

✅ مدیرعامل شرکت بهره برداری افزود: با توجه به اجرای طرح های آبی جدید در استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی میزان مصرف آب به شدت افزایش یافته و بایستی از تخصیص حقابه منطقه مغان به سایر نقاط جلوگیری بعمل آید. ما نیز نهایت تلاش مان را جهت توزیع عادلانه آب بکار می بندیم تا مشکلات موجود به حداقل ترین وضعیت برسد.

✅ عین اله وحدتی پور، عضو هیئت مدیره شرکت بهره برداری تصریح کرد: کم آبی معضل مهم شرکت و منطقه بوده و سابقاً نیز این مسئله کم و بیش مطرح بود که متاسفانه هم اکنون به نقطه اوج خویش رسیده و لازم است، به نحو مطلوبی مدیریت شود.

✅ داود شایسته، عضو هیئت مدیره شرکت بهره برداری ضمن تبریک انتصاب بجای مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره شرکت تاکید نمود: با آغاز بکار هیئت مدیره جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان این بنگاه اقتصادی به صاحبان اصلی آن که بومی های منطقه است، برگردانده شد و حقیقتا فرزندان شایسته مغان سکاندار این مجتمع عظیم ملی شدند که جای خوشحالی و خرسندی دارد.

✅ غفار الماسی، مدیر منطقه آبیاری شهرک شهید آیت الله غفاری خاطر نشان ساخت: در راستای تحقق اهداف عالیه شرکت مغان برنامه ریزی و اولویت بندی برای محصولاتی که در تنش آبی قرار داشتند، انجام گرفت. بخش ۸ زراعی نیز در آستانه اتمام آب بود که برنامه ریزی های لازم صورت پذیرفت تا آسیبی به محصولات استراتژیک وارد نشود.

✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan

دسته بندی : آخرین اخبار
به اشتراک بگذارید : | | |