
نایبعلی رحیمی در جلسه معاونت فنی و صنایع:
⭕️ تولید رمز ماندگاری شرکت کشت و صنعت مغان است
⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت در جلسه معاونت فنی و صنایع اظهار داشت: ما باید در هر اتفاقی بدنبال علت بوده و تک تک مسائل را بررسی کرده و وارد جزئیات شویم. این بنگاه اقتصادی نعمت بزرگی است که در طول نیم قرن گذشته دست به دست شده و از پیشینیان به ما ارث رسیده و متاسفانه به جهت ضعف مدیریت برخی ها دچار خسران فراوانی گردیده است. مبالغی که در شرکت بنا بدلایلی هدر می رود، با بودجه شهرستان ها برابری می کند.
✅ وی افزود: ما نباید نقاط قوت شرکت را مورد غفلت قرار دهیم که اگر این امر صورت پذیرد، این بنگاه اقتصادی را می تواند دچار زیان و ضرر نماید. علیرغم تمامی ادعاها واحدهای زیان ده از ضرردهی خلاص نمی شوند و این امر جای بحث و بررسی دارد. چنانچه آن واحدها را عِرض و آبروی خویش بدانیم، نتیجه مثبتی خواهیم گرفت.
✅ رحیمی بیان کرد: با توجه به اینکه ذائقه غذایی عامه رو به مصرف روغن زیتون، ماهی و غذاهای دریایی می رود، باید برنامه ریزی های لازم جهت سرمایه گذاری را داشته و از بازار هدف و علم تجارت غافل نشویم.
✅ رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: ما باید با اتحاد، همدلی و تعاون دست به دست هم داده و جهت پویایی و اشتغال بیشتر در این مجتمع عظیم ملی کوشش نماییم. تولید رمز ماندگاری شرکت مغان بوده و چنانچه اقدامی قابل توجه در این خصوص صورت نگیرد، تار و پود اداره شرکت از هم خواهد پاشید.
✅ وی تصریح نمود: عدم ایجاد اشتغال در اجتماع موجب ناهنجاری هایی در جامعه می گردد. ما باید تمام مسائل اجتماعی و حتی امنیتی را در نظر داشته و برای پایین آوردن نرخ بیکاری برنامه مدون و منسجم داشته باشیم که اگر این کار صورت نپذیرد، بیکاری به تهدید امنیتی در جامعه منجر خواهد شد.
✅ نایبعلی رحیمی اذعان داشت: بایستی دید، تعصب، انگیزش و وجدان را در نظر گرفته و از نظرات تمامی اهل فن و نخبگان حوزه های مختلف در جهت بالندگی شرکت بهره ببریم. ورود به مسائل از بُعد انگیزشی ضرورت داشته و این امر را باید در اقدامات مان لحاظ کنیم.
✅ رئیس هیئت مدیره شرکت ادامه داد: سفینه نجات بخش تولید در شرکت آماده حرکت به سمت افق های امیدبخش می باشد. ما به راحتی می توانیم، دیدگاه ها و اهداف مان را با یکدیگر در میان گذارده و با برنامه های کوتاه مدت و میان مدت توسعه تولید و سودآوری را هدف گذاری کرده و به آنها دست پیدا کنیم.
✅ وی اضافه کرد: بحث شیلات، تولید ماهی و کنسرو آن دور از دستیابی نبوده و باید برنامه اساسی برای تمام کارها داشته باشیم تا بتوانیم به ثروت، درآمدهای جدید و سوددهی برسیم تا اشتغال مولد و پایدار در جامعه ایجاد نماییم.
✅ رحیمی تاکید نمود: شرکت مغان باید به محل طرح و اجرای ایده ها و برنامه های توسعه ای و سرمایه گذاری تبدیل گردد و در همین راستا راه اندازی کارگروه مطالعات توسعه در شرکت لازم بوده و در دستور کار قرار دارد و بزودی ایجاد خواهد شد و مدیران نیز به منظور عمران و رونق اقتصادی شرکت، خودشان را بروزرسانی نمایند.
✅ محبوب فروزنده، عضو هیئت مدیره شرکت خاطر نشان ساخت: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بنگاه اقتصادی بوده و درآمد و هزینه نقش بسزایی در آن دارد. ما تابع قانون و مقررات شرکت های دولتی هستیم که این امر نیز با توجه به مشکلاتی که دارد، قابل بررسی در سطح کلان می باشد…
✅ عضو هیئت مدیره شرکت افزود: خریدها در شرکت به سه دسته خریدهای ضروری، انباری و مواد اولیه تقسیم بندی می شود. خریدهای ضروری ارتباط تنگاتنگی با تولید داشته و بایستی در اولویت قرار گیرد. باید در خصوص خریدها سریعاً اقدام شود.
✅ فروزنده تصریح نمود: بر اساس قانون، برگزاری مزایده ها و مناقصه ها تابع شرایط خاصی بوده و معاملات بازرگانی بایستی در چارچوب آن انجام و اجرایی گردد. بازرگانی نبض شرکت بوده و پویایی و فعال بودن آن از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
✅ وی ادامه داد: اینجانب قضاوتی در خصوص گذشته و اقدامات انجام گرفته ندارم و چیزی که برای بنده مهم است، برنامه ریزی برای دست یافتن به تولید و توسعه می باشد. همگی به مغان و شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تعصب ویژه ای داشته و در جهت شکوفایی آن تلاش می کنیم و انشاالله نتایج مثبتی در این خصوص حاصل خواهد شد.
✅ عسکر قوی پنجه، معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت اظهار داشت: کمبود نقدینگی و یا عدم وصول بموقع درآمدها از مشکلات این بنگاه اقتصادی بوده و در صورت حل این مسئله می توان بخش عمده ای از مشکلات ریز و درشت شرکت را حل کرد.
✅ معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت اضافه کرد: مشکل اساسی همکاران در خصوص خریدها عجله آنان برای تهیه و تامین نیازها می باشد که طی نمودن روال قانونی در این مورد ضرورت داشته و برای رفع مشکل لازم است، واحدهای تولیدی و غیرتولیدی نیازهای خویش را چند ماه زودتر اعلام کنند تا با خرید بموقع اقلام مشکلی در روند کاری پیش نیاید.
✅ قوی پنجه تاکید نمود: با توجه به اهمیت تولید تامین نیاز واحدهای تولیدی و قطعات واحدهای صنعتی در اولویت بوده و در اسرع وقت اقدام خواهد شد. مدیریت درآمد و هزینه ضروری است و پیشنهادات و طرح های اهالی فن جهت بهبود وضعیت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
✅ کیومرث خانمحمدیان، معاون فنی و صنعتی گفت: بیش از ۴۰ درصد درآمد شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از خروجی تولیدات لبنی کارخانه لبنیات بوده و در صورت تامین بموقع نهاده های دامی میزان استحصال شیر خام در دامپروری و به تبع آن درآمد کارخانه لبنیات شرکت افزایش خواهد یافت.
✅ معاون فنی و صنعتی شرکت خاطر نشان ساخت: کارخانه لبنیات شرکت در سالجاری بصورت شبانه روزی و جهادی فعالیت کرده و در مقایسه با سال گذشته ۸۰ درصد بهتر عمل نموده است. بسته بندی شیشه ای سال آتی انجام خواهد شد. اسپتیک نیز امکان دارد، در کارخانه رب فعال و وارد فاز اجرایی شود.
✅ وی ادامه داد: فرآوری و روغن کشی زیتون در کارخانه پروسس میوه انجام شده و محصول ثانویه ارزشمندی استحصال می گردد. جهت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر بایستی در کشت زیتون به سمت زیتون روغن ده حرکت شود. بحث میوه خشک نیز در کارخانه پروسس میوه مطرح شده و برنامه ریزی های لازم برای آن در صورت تامین منابع انجام خواهد شد.
✅ لازم بذکر است، در این جلسه بابک کبیری، معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری؛ هوشنگ محمدی، مدیر امور فنی و عمرانی؛ رحیم وفایی، مدیر امور مهندسی توسعه؛ مختار اسدپور، مدیر امور بازرگانی؛ بهزاد عباسی، مدیر کارخانه لبنیات؛ مصطفی حبیبی، مدیر کارخانه قند مغان؛ علی روشن چشم، مدیر کارخانه رب؛ اکبر صمدی، مدیر کارخانه پروسس میوه؛ سعید کلانتری، رئیس اداره پسماند و محیط زیست؛ عباس نعمتی، مشاور صنایع تبدیلی؛ سیامک شریفی، مشاور صنایع و کیوان حاتمی، مشاور مدیرعامل و معاون و روسای ادارات فنی و صنعتی حضور داشتند.
✅ شایان ذکر است، اعضای حاضر در جلسه اعم از مدیران، معاونان و روسای ادارات مشکلات و مسائل حوزه کاری خویش را بیان کردند که موارد مطروحه به دقت ثبت و مقرر گردید بررسی و برای اجرا دستورات و تمهیدات لازم اتخاذ شود.
✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan