شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : برگزاری اولین جلسه تخصصی مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره با مجتمع زراعت شرکت


⭕️ برگزاری اولین جلسه تخصصی مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره با مجتمع زراعت شرکت

⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اولین جلسه تخصصی مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره با حضور معاون اداری، مالی و بازرگانی؛ معاون فنی و صنعتی؛ معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری؛ مدیر و معاونین مجتمع زراعت؛ روسا و معاونین بخش های یازده گانه؛ مدیران کارخانجات پروسس بذر و خوراک دام؛ مدیر امور بازرگانی و مدیر امور مهندسی و توسعه شرکت در محل مهمانسرای پائین برگزار شد.

✅ صمد بهزاد در جلسه مذکور اظهار داشت: دوره آبیاری غرقابی سپری شده و ما نیز بایستی روش های منسوخ را کنار بگذاریم و از آبیاری مدرن بهره ببریم. استفاده از فناوری های نوین در حوزه زراعت مهم بوده و بایستی در رویکردمان به این امر توجه کنیم.

✅ وی افزود: آب مهمترین نهاده در بخش زراعت بوده و بدون این مایه حیاتی نمی توان کاری را از پیش برد. مشکل کم آبی از سال ۱۳۹۲ در منطقه ظهور و بروز داشته و تاکنون نیز ادامه دار بوده است. جهت مقابله با این بحران باید از ۱۰ سال پیش به این قضیه فکر شده و تمهیدات لازم اتخاذ می گردید.

✅ بهزاد با تاکید بر احیای جایگاه مدیران، بیان کرد: مدیریت نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و توجه به این مقوله از برنامه های ما می باشد و در هیئت مدیره نیز مطرح و در حال بحث و بررسی است و بزودی نتیجه گیری خواهد شد. شرکت مغان، دولتی بوده و اداره کردن آن بر اساس پروتکل های خاص از ضرورت فوق العاده ای برخوردار است.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: با امعان نظر به برخی دشواری ها در امورات و واحدهای تولیدی و صنعتی و درخواست های متعدد همکاران جهت انتقال از سطح به ستاد جهت ایجاد انگیزش برنامه های تشویقی تصویب کرده و به مورد اجرا درخواهد آمد تا پرسنل تمایل فراوانی به فعالیت در امورات تولیدی و صنعتی داشته باشند.

✅ صمد بهزاد تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان جایگاه ویژه ای در سطح کلان کشوری داشته و بسیاری از فرزندان منطقه که توانسته اند، صاحب جایگاه در سطوح عالی مدیریت گردند، مدیون تجربه عملی در حوزه های اجرایی و مدیریتی در این بنگاه اقتصادی هستند. ظرفیت این بنگاه اقتصادی بسیار فراتر و بالاتر از تصورات ما می باشد.

✅ وی ادامه داد: متن و بطن کار در این مجتمع عظیم ملی تولید و بهره وری بوده و به منظور پیشرفت هر چه بیشتر در این حوزه، اجتناب از مسائل حاشیه ای لازمه پیشرفت در کارها می باشد. ضمن تحمل نمودن همدیگر، کمک و یاری به یکدیگر جهت هم افزایی ضرورت بیش از پیش دارد…

✅ مدیرعامل شرکت اضافه نمود: شبکه مجازی در جایگاه خویش محترم بوده و ابزاری برای انتقال و تبادل اطلاعات می باشد و ما نیز از ظرفیت آن استفاده می کنیم. تولید حرف اول و آخر این بنگاه اقتصادی بوده و حیات و ممات شرکت به بود و نبود آن بستگی تام دارد و ضمن عدم غفلت از سایر حوزه ها بایستی کانون اصلی و اساسی مدیریت، کارشناسان و کارگران فنی و غیرفنی بر همین امر متمرکز گردد.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت اذعان داشت: شرکت مغان دانشگاه عملی بوده و بسیاری از کارهای حرفه ای و کارشناسی توسط همکاران بواسطه تجربیات کسب شده در این مجتمع عظیم اقتصادی می باشد. به منظور تسریع در آموزش، برنامه ای مدون از امور آموزش، پژوهش و ترویج درخواست کرده ام که بزودی تهیه، تدوین و به مدیریت ارائه خواهد شد.

✅ نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت خاطر نشان ساخت: یکی از دلایل عقب افتادگی کشورها این است که قبل از وقوع واقعه به فکر آن نبوده و پیش بینی های لازم در این خصوص بعمل نمی آید.

✅ رئیس هیئت مدیره شرکت افزود: بحث سلامتی و امنیت مهم بوده و در کشور ما امنیت غذایی همانند سایر ممالک از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با توجه به وسعت، گستردگی، تولید محصولات استراتژیک و نیروی انسانی شاغل در آن در سطح وزارتخانه و کلان مطرح بوده و انتظار این است که در بخش زراعت و سایر حوزه ها نقش خویش را بخوبی ایفا نماید.

✅ وی اظهار داشت: جهت خروج از وضعیت فعلی پرهیز از روزمرگی های گذشته ضروری است و افزایش نرخ رشد به درآمدزایی، ثروت آفرینی و سوددهی شرکت منجر شده و این موضوع موتور محرک سرمایه گذاری های فیزیکی خواهد بود. مواردی که از سوی روسای بخش ها مطرح می گردد، ثبت شده و با بحث در خصوص آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت و ضمن مسئله یابی راهکارهای لازم برای حل آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

✅ صفرعلی نظریان، عضو هیئت مدیره شرکت بیان کرد: فرصت بدست آمده مجالی برای خدمت به خدا و خلق الله بوده و امید است با یاری خداوند خواسته های پرسنل در خصوص توسعه شرکت و رفاهیات زحمتکشان حوزه های مختلف به ثمر رسیده و منجر به نتیجه مطلوب شود.

✅ وی ادامه داد: ساماندهی نیروها از اهمیت بالایی برخوردار است و چنانچه قبلا قصوری در این خصوص صورت گرفته باشد، سلب مسئولیت از خویش و دنبال مقصر گشتن به صلاح نبوده و انجام این امر در شرایط فعلی با توجه به برخی ملاحظات برای استفاده بهینه از نیروی انسانی از طریق هیئت مدیره و مدیران مربوطه صورت خواهد گرفت.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت اضافه نمود: رفاهیات پرسنل در ایجاد انگیزه کار و به تبع آن بهره وری بالا نقش مهمی داشته و علاوه بر پرداختی های مناسبتی حل مشکل مسکن و تسهیل دریافت وام از بانک فقط با کسر حقوق در حل بسیاری از دغدغه های مادی و رفاهی موثر خواهد بود.

✅ نظریان اذعان داشت: تولید اولویت شرکت بوده و می توان با خرد جمعی، همکاری و همراهی برنامه ریزی های لازم را در این خصوص انجام و اجرایی نمود…

[In reply to شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان]
⭕️ برگزاری اولین جلسه تخصصی مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره با مجتمع زراعت شرکت

بخش سوم و انتهایی خبر👇👇👇

✅ عسکر قوی پنجه، معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت گفت: فرآیند خرید و تهیه اقلام برای قسمت های تولیدی زمان بر بوده و این امر مشکلاتی را ایجاد می کند که بایستی برای تقلیل مدت پروسه چاره ای اندیشیده شود. خواهشمند است، امورات چند ماه قبل نیازهای شان را اعلام نمایند تا مشکلی در زمینه تهیه بوجود نیاید.

✅ معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت اضافه کرد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دولتی بوده و از چارچوب خاصی تبعیت می کند و لازم است، همگی پایبند به قوانین و مقررات باشیم.

✅ کیومرث خانمحمدیان، معاون فنی و صنعتی اظهار داشت: کارگروهی جهت برنامه ریزی چغندر قند پائیزه ایجاد نشده و برای کاستن از مشکلات کشت این محصول و دیگر محصولات استراتژیک ایجاد کارگروه آن ضرورت دارد.

✅ معاون فنی و صنعتی افزود: آب در حال حاضر تبدیل به چالش شده است و برای مدیریت آن حرکت به سمت سیستم های نوین آبیاری همچون سنترپیوت و تیپ مهم بوده و می بایستی تمهیدات لازم برای تهیه نوار تیپ و تجهیزات آبیاری مدرن اتخاذ شود.

✅ وی تاکید کرد: کمیته ساماندهی نیروی انسانی فعالیتی در شرکت نداشته و نیروهای موجود بر اساس حرفه تقسیم بندی نگردیده است. تشکیل کمیته مزبور در بهره برداری از تخصص ها نقش قابل توجهی خواهد داشت.

✅ بابک کبیری، معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت بیان داشت: مجتمع زراعت به لحاظ وسعت و تعداد نیروی انسانی بزرگترین واحد تولیدی شرکت می باشد. پیش از وقوع بحران آب کشت ها بصورت بهاره و پائیزه بوده ولی به لحاظ کمبود آب و بالا بودن هزینه تولید در کشت بهاره این امر به صرفه نیست و باید کشت پائیزه تقویت گردد.

✅ معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت ادامه داد: قبلا مشوق هایی همچون نُرم کاری و سهم از تولید موجود بوده و فعلا حذف شده است. جهت تسریع در حل مشکلات و خریدهای ضروری افزایش مبلغ تنخواه مجتمع زراعت ضروری می باشد.

✅ کریم هلالی، مدیر مجتمع زراعت شرکت گفت: بذور کشت شده بصورت پایلوت که بر اساس تفاهمنامه منعقده با شرکت صربستانی انجام شده بود، عملکرد خوبی داشته و از بین آنها بذور کیفی، کمی و مقاوم به سرما و خشکسالی در سال زراعی جاری در سطح وسیع کشت خواهد شد.

✅ مدیر مجتمع زراعت تصریح نمود: کشاورزی جنگ با طبیعت در گرمای شدید و سرمای طاقت فرسا بوده و خوشبختانه همکاران شاغل در این حوزه علیرغم کمبود آب با تهیه بموقع نهاده ها، مدیریت مصرف آنها در سر مزرعه، مدیریت بحران آب از طریق بهره گیری از پمپ های خریداری شده و با کار و تلاش شبانه روزی رکوردهای خوبی را به ثبت رساندند. تهیه اقلام مورد نیاز زراعت نقش چشمگیری در افزایش بهره وری به همراه دارد.

✅ لازم بذکر است، معاونین امور زراعت و همچنین روسا و معاونین بخش های یازده گانه هر یک به نوبه خویش مسائل مربوط به حوزه کاری شان را مطرح نمودند که به دقت مورد بررسی قرار گرفته و در صورت لزوم تصمیمات مقتضی اتخاذ و دستورات لازم جهت حل مشکلات صادر شد.

✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan

دسته بندی : آخرین اخبار
به اشتراک بگذارید : | | |