
اولین بازدید مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت مغان از مزارع و کارخانجات قند و رب
به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت به همراه نایبعلی رحیمی، رئیس و صفرعلی نظریان، منصور عالی پور و محبوب فروزنده، اعضای هیئت مدیره شرکت اعم از مزارع برداشت چغندر قند و گوجه فرنگی و همچنین کارخانجات قند و رب این بنگاه اقتصادی بازدید کرده و ضمن خداقوت به کارگران و کارشناسان قسمت های مذکور اظهار داشت: چغندر قند پائیزه کشت شده در سطح ۱۵۰۰ هکتار از اراضی شرکت و ۲۰۰ هکتار از زمین های بخش خصوصی بدلیل بحران آب با فقدان آبیاری بموقع مواجه شده و در مواقعی نیز آب آن قطع گردیده است و این امر مشکلاتی را در این حوزه بوجود آورده است.
وی افزود: جهت مدیریت بحران آب، حرکت به سمت سیستم آبیاری نوین بخصوص تیپ در دستور کار بوده و به همین منظور با امعان نظر به وسعت اراضی زراعی که ۱۷ هزار هکتار می باشد، بدلیل نیاز بالا به نوار تیپ خریداری دستگاه تولید آن مد نظر است. تغییر الگوی کشت از بهاره به پائیزه و تقویت سیستم آبیاری نوین از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد.
بهزاد بیان کرد: قرارگیری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در لیست واگذاری های اصل ۴۴ و محدودیت های آن مبنی بر عدم سرمایه گذاری و تخصیص اعتبارات دولتی، تسهیلات بانکی، عرضه اوراق بهادار، تضامین، وثایق و هرگونه مشارکت اعم از دولتی و خصوصی از چالش های عمده شرکت بوده و تعیین تکلیف آن ضرورت حیاتی می باشد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: تولید بعنوان شریان بقا، بالندگی و شکوفایی از اهمیت بالایی برای شرکت برخوردار بوده و در حال حاضر که در فصل برداشت، حمل، بارگیری و فرآوری چغندر قند پائیزه قرار داریم، این امر اهمیت دوچندان و مضاعفی دارد.
عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: داشتن برنامه مدون، منسجم و کاری استراتژیک برای غلبه بر مشکلات و خروج از بحران ها بر اساس طرح های کارشناسی شده ضرورت داشته و مدیریت شرکت به این منظور از توانایی ها، ظرفیت ها و پتانسیل های نخبگان و کارشناسان این مجتمع عظیم ملی به نحو احسن بهره خواهد گرفت.
نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت خاطر نشان ساخت: کارخانه قند مغان بدلیل قدمت، فرسودگی و عدم سرمایه گذاری برای بروز نمودن آن به مرور مستهلک شده و با تمام ظرفیت اسمی خویش که ۵ هزار تن در شبانه روز است، قادر به فعالیت نمی باشد. این واحد صنعتی هم اکنون به کارخانه ای زیان ده مبدل شده و ادامه روند فعلی توجیه اقتصادی ندارد.
رئیس هیئت مدیره شرکت ادامه داد: برای برون رفت از وضعیت کنونی ضمن انجام سرمایه گذاری برای بروز کردن کارخانه قند مغان لزوم تجدید نظر در روش فروش شکر که بصورت تعاونی و با قیمت دولتی صورت می پذیرد، ناگزیر است.
لازم بذکر است، مصطفی حبیبی، مدیر کارخانه قند مغان گزارشی از وضعیت این واحد صنعتی و روند تولید و استحصال شکر ارائه نمود. همچنین کریم هلالی، مدیر مجتمع زراعت شرکت نیز توضیحاتی را در خصوص وضعیت برداشت محصولات و آماده سازی زمین برای کشت محصولات پائیزه ارائه نمود.
✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan