شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : قاسم محمدی در جلسه صبحگاهی تخصصی معاونت کشاورزی و دامپروری: بایستی مسائل امورات تولیدی و حل آنها در اولویت قرار گیرد


قاسم محمدی در جلسه صبحگاهی تخصصی معاونت کشاورزی و دامپروری:
⭕️ بایستی مسائل امورات تولیدی و حل آنها در اولویت قرار گیرد

⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قاسم محمدی در جلسه صبحگاهی تخصصی معاونت کشاورزی و دامپروری اظهار داشت: عملیات برداشت گندم و کلزا به اتمام رسیده و مبلغ ۹۰ میلیارد تومان از بابت فروش کلزا دریافت شده است و ۶۰ میلیارد تومان نیز از این بابت در دست اقدام می باشد.

✅ وی افزود: امورات زراعت، دامپروری، باغات و همچنین پشتیبانی فنی و مکانیزه قلب فاخر و تپنده شرکت بوده و بایستی مسائل امورات تولیدی و حل آنها در اولویت قرار گیرد.

✅ محمدی بیان کرد: نهاده های کشاورزی و دامی دغدغه اصلی و اساسی مدیریت بوده و با توجه به تاثیر تامین بموقع آنها در افزایش میزان عملکرد، در اولویت می باشد. جو، ذرت و کنجاله سویا تاثیر مستقیمی در افزایش استحصال شیر خام داشته و با امعان نظر به اینکه درآمد مستمر شرکت از دامپروری و کارخانه لبنیات است، تامین بموقع آن در دستور کار قرار دارد و برنامه ریزی های لازم در این خصوص صورت گرفته است.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: شناسایی چالش ها و راهکارهای مهار چالش ها در امورات از دغدغه های مدیریت بوده و برای حل مسائل موجود با کار کارشناسی برنامه ریزی های خوبی انجام گرفته و در دست اقدام می باشد.
عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: با در نظر گرفتن این نکته که آب در حال حاضر به بحران اساسی مبدل شده است، برگزاری جلسات مستمر با امور آب منطقه ای و سازمان جهاد کشاورزی ضرورت داشته و هفته اخیر جلسه کاری با سازمان های مذکور برگزار خواهد شد.

✅ قاسم محمدی ادامه داد: تعمیر هُلمر و تراکتورهای کلاس و همچنین خریداری دستگاه های سنگین از قبیل بیل بکهو و کمپرسی از موضوعاتی است که به شدت پیگیری می شود و حل آنها در کاهش برون سپاری و تقلیل هزینه های شرکت تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

✅ وی اذعان داشت: قرارداد آبیاری زیرسطحی با مرکز پیشران نهاد منعقد و تامین اعتبار گردیده است. مبلغ ۳۰ میلیارد تومان از محل اسناد خزانه تامین خواهد شد که در دست پیگیری برای تخصیص می باشد و بزودی با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی کلنگ آغاز عملیات پروژه آبیاری زیرسطحی در سطح ۱۰۰ هکتار برای باغات و ۱۰۰ هکتار برای یونجه به زمین زده خواهد شد.

✅ مدیرعامل شرکت اضافه کرد: قرارداد مطالعه و اجرای زهکشی ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار با شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور (پارس) منعقد شده و مطالعات آن نیز انجام گرفته است. با توجه به حجم گسترده پروژه در مرحله اول ۱۰۰۰ هکتار از آن انجام و بقیه پروژه در فازهای دوم و سوم به مرحله اجرا خواهد رسید.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت تاکید نمود: بذر و نهال و سرمایه گذاری روی این دو بحث از اهمیت قابل توجهی برخوردار بوده و بایستی بیش از پیش جدی گرفته شود. یکی از موفقیت های آینده شرکت این خواهد بود که شرکت مغان در تولید بذور و نهال به پیشران کشور با محوریت صادرات تبدیل گردد. این امر درآمد سرشاری را عاید شرکت خواهد کرد.

✅ قاسم محمدی افزود: شاخص های منفی در مجتمع دامپروری شرکت به شدت کاهش یافته و گله از سلامت برخوردار است. با این حال برخورد دغدغه مندانه با موضوع سلامت دام مهم بوده و بایستی در اولویت کاری دامپروری باشد.

✅ حسن نظیفی، رئیس هیئت مدیره و معاون کشاورزی و دامپروری شرکت خاطر نشان ساخت: تدوین استراتژی برای امورات مختلف شرکت ضرورت داشته و از همین الان باید برای سالجاری و سال آتی برنامه کاری مدون و مشخص تدوین گردد. کارهای بزرگی در مجتمع زراعت انجام می گیرد و اقدامات انجام یافته در این امور تاثیر مستقیمی بر سایر قسمت ها من جمله دامپروری و لبنیات دارد.

✅ وی تصریح نمود: زمانی ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بذر در شرکت کشت می گردید که به مرور تحلیل رفته و تعطیل شده است. با توجه به اینکه سرمایه گذاری روی بذر به ارزش افزوده فوق العاده ای منجر می شود، سرمایه گذاری در این بحث از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. ۱۰۰۰ هکتار ذرت بذری کشت شده و این امر در تامین بخش عمده ای از نیاز مملکت به این محصول موثر است. ۱۰۰۰ هکتار دیگر ارقام بذور مقاوم به خشکسالی، کیفی و کمی گندم در سالجاری کشت خواهد شد.

✅ رئیس هیئت مدیره شرکت اذعان داشت: برای اولین بار ۱۵۰۰ هکتار چغندر قند پائیزه بر اساس ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی کشت شده است که در حال برداشت، بارگیری، حمل و فرآوری می باشد و تسریع در برداشت این محصول و تبدیل آن به محصول ثانویه ضرورت دارد.

✅ معاون کشاورزی و دامپروری شرکت ادامه داد: ۴۰ روز به آغاز سال زراعی جدید باقی مانده و آماده سازی زمین و تهیه نهاده های زراعی اهمیت فوق العاده ای دارد. با توجه به وضعیت آبی منطقه و کشور بایستی رویکرد و نگاه ما به آب و شیوه کشت محصولات تغییر یابد. با در نظر گرفتن وضعیت بحران آب سمت و سوی شرکت به سمت کشت پائیزه می باشد.

✅ نظیفی اضافه کرد: اولویت اصلی دامپروری تامین نهاده های دامی بوده و در صورت تامین بموقع آن ارزش افزوده فراوانی را نصیب این بنگاه اقتصادی خواهد کرد. در همین راستا خریداری نهاده های دامی از سایر استان ها در هیئت مدیره مصوب شده است و جا دارد امورات دامپروری و بازرگانی به این بحث ورود کرده و اقدامات لازم را بعمل آورند.

✅ وی تاکید نمود: نهال نهاده اصلی مجتمع باغات بوده و با توجه به گران بودن بهای آن خریداری نهال از سایرین به صرفه نیست و در همین راستا فعالسازی نهالستان و راه اندازی کشت بافت به رفع مشکل این حوزه کمک شایانی خواهد کرد.

✅ عسکر قوی پنجه، معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت اظهار داشت: حوزه معاونت اداری، مالی و بازرگانی علاوه بر وظیفه سازمانی که در حوزه نیروی انسانی، مالی و بازرگانی دارد، در کنار واحدهای تولیدی بوده و حل مشکلات آنان و کمک به واحدهای مذکور را در اولویت کاری خویش دارد.

✅ معاون اداری، مالی و بازرگانی تاکید نمود: عدم تامین بموقع نهاده های دامی چالش عمده مجتمع دامپروری بوده و جلسات، پیگیری ها و برنامه ریزی های لازم در این خصوص صورت گرفته است. سرمایه گذاری بر روی بحث ژنتیک و توسعه نژاد گاو جرزی با توجه به اقتصادی تر بودن آن در اولویت کاری می باشد.

✅ قوی پنجه تصریح کرد: عدم تولید محصول تجاری چالش بزرگ مجتمع باغات شرکت بوده و دلیل آن نیز عدم سرمایه گذاری در طول دهه گذشته در این حوزه می باشد. پائین بودن تناژ به چالش تبدیل شده و در همین راستا ۳۰۰ هکتار از درختان فرسوده و پیر نوسازی گردیده و اصلاح ۲۰۰ هکتار دیگر در برنامه کاری امسال قرار دارد. راه اندازی کشت بافت اولویت اساسی باغات میوه شرکت است.

✅ وی خاطر نشان ساخت: تامین آب چالش بزرگ مجتمع زراعت بوده و راه اندازی تیپ، تقویت سنترپیوت ها، تغییر الگوی کشت و تولید محصولات با ارزش افزوده در دستور کار می باشد.

✅ معاون اداری، مالی و بازرگانی ادامه داد: در امور پشتیبانی فنی و مکانیزه نیز خرابی تراکتورهای کلاس و کمبود ماشین های سنگین بویژه کمپرسی و تریلی چالش اساسی این امور بوده و بایستی خریداری کمپرسی و تریلی و تعمیر ماشین آلات خراب شده در اولویت قرار گیرد. به محض دریافت پول غلات اقدامات لازم انجام خواهد شد.

✅ بابک کبیری، معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری اظهار داشت: معاونت برنامه ریزی متشکل از مدیریت های برنامه ریزی و بودجه؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ اقتصادی و آموزش، پژوهش و ترویج می باشد.

✅ معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری افزود: امور برنامه ریزی و بودجه علاوه بر تفکیک بودجه مصوب در اصلاحیه بودجه، کنترل اعتبارات و جلوگیری از تحمیل هزینه های زاید نیز فعالیت می کند. امور آموزش، پژوهش و ترویج نوپا بوده و برنامه هایی را در ۶ ماهه دوم سال اجرایی خواهد کرد. امور اقتصادی نیز نوپا می باشد و در تهیه طرح های توجیهی فعالیت دارد.

✅ کبیری بیان کرد: امور زراعت از لحاظ وسعت، نیروی انسانی، تولیدات و سوددهی پیشران بوده و عملکرد مالی آن عالی می باشد. امور دامپروری خوب و باغبانی نیز نیاز به تلاش دارد.

✅ منصور کریمی، مدیر مجتمع دامپروری شرکت گفت: علیرغم فروش بخشی از دام ها ۱۵۰۰ راس افزایش دام در مقایسه با سال گذشته داشته ایم. از نظر شاخص های تولید مولد ۶۰۰ راس افزایش یافته و در ۴ ماهه اول سال ۶۱۰ راس نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده است و از نظر کشتار ۱ درصد، مرده زایی ۱ درصد و حذفیات ۲/۵ درصد با کاهش مواجه بوده ایم که ارقام خوشحال کننده ای است.

✅ مدیر مجتمع دامپروری شرکت ادامه داد: در حوزه ژنتیک ۱۱۰ راس انتقال جنین نژاد گاو جرزی انجام شده که ۴۰ راس مثبت است و از اول مهر ماه تا پایان سال ۹۰۰ راس نیز انتقال جنین صورت خواهد گرفت و ایستگاه نژاد مذکور راه اندازی خواهد شد.

✅ کریم هلالی، مدیر مجتمع زراعت شرکت خاطر نشان ساخت: برداشت گندم و کلزا به اتمام رسیده و ۵۰ درصد از چغندر قند پائیزه نیز انجام شده است و در حال حاضر روزانه ۲۰ هکتار برداشت و ۱۲۰۰ تن از محصول مزبور تحویل کارخانه قند مغان می شود. ذرت سیلویی نیز برداشت شده و ۳۰ هزار تن تحویل گردیده است. چین سوم یونجه به اتمام رسیده و چین چهارم آن آغاز و ۱۶ هزار تن یونجه و ۱۳ هزار تن یونجه خشک تحویل گردیده است.

✅ مدیر مجتمع زراعت اضافه کرد: عملکرد تریتیکاله دانه ای بیشتر بوده و کشت ۱۵۰۰ هکتار از این محصول برنامه ریزی شده است و پیش بینی می شود ۴۰ هزار تن محصول استحصال گردد.

✅ مسلم وطنخواه، مدیر مجتمع باغات میوه شرکت اظهار نمود: بالای ۹۰ درصد باغات میوه برداشت و ۵ هزار و ۳۰۰ تن میوه استحصال گردیده است. در مقایسه با سال گذشته علیرغم حذفیات ۴۰۰ هکتار از درختان پیر افزایش ۲۰ الی ۲۵ درصدی میوه پیش بینی می شود. برداشت گوجه فرنگی آغاز و ۷۰ الی ۸۰ تن محصول اولیه تحویل کارخانه رب شده است. تحویل ۸ تن خیار شور انجام و برداشت انگور از تاکستان آغاز گردیده است.

✅ مدیر مجتمع باغات میوه شرکت افزود: اجرای پروژه استقلال واحد باغبانی در ۵ ایستگاه انجام شده و در صورت اجرای آن در ۲ ایستگاه دیگر مشکل تامین آب ۹۰ درصد از باغات میوه حل خواهد شد.

✅ محمد قاطع، مدیر امور پشتیبانی فنی و مکانیزه شرکت بیان کرد: خرید قطعات تراکتور کلاس در ۲ پارت انجام خواهد شد که برای پارت اول درخواست خرید شده و تامین اعتبار گردیده است و برای پارت دوم نیز درخواست خرید انجام گرفته و در شرف اقدام می باشد. قطعات درخواستی بالای ۷۰ قلم بوده و مبلغ مورد نیاز برای تامین آن ۶ میلیارد تومان است.

✅ مدیر امور پشتیبانی فنی و مکانیزه شرکت ادامه داد: کمبود کمپرسی دغدغه این امور بوده و خریداری آن در هیئت مدیره و شورای معاونین مصوب شده است. مجوز خرید بیل بکهو صادر و درخواست خرید ۱۱ دستگاه کودپاش انجام گردیده است.

✅ لازم بذکر است، در این جلسه مدیر امور روابط عمومی و بین الملل؛ مدیر امور آموزش، پژوهش و ترویج و معاونان امورات باغات، دامپروری، زراعت و پشتیبانی فنی و مکانیزه شرکت نیز حضور داشتند.

✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan

 

دسته بندی : آخرین اخبار
به اشتراک بگذارید : | | |