
مدیرعامل شرکت مغان در جلسه شورای معاونین:
⭕️ شرکت مغان با تلاش های شبانه روزی پرسنل زحمتکش به کار و رسالت خود ادامه می دهد
⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قاسم محمدی، مدیرعامل شرکت در جلسه شورای معاونین اظهار داشت: شرکت مغان با تلاش های شبانه روزی پرسنل زحمتکش به کار و رسالت خود ادامه داده و به تمامی مشکلات فائق آمده است و ما نیز جهت احیای آن در تکاپو هستیم و در این خصوص با هیچ کس تعارف نداریم و هر عزیزی که در این راستا قدم بردارد، با کمال اشتیاق و با فراغ بال با وی همراه خواهیم بود.
✅ وی افزود: مشکل شرکت کشت و صنعت مغان مثل سایر کشاورزان منطقه و کشور آب است و این معضل همگان را با چالش روبرو ساخته است و خوشبختانه برنامه ریزی های لازم در این شرکت وجود دارد که بزودی اجرایی خواهد شد.
✅ محمدی بیان کرد: شرکت مغان جزو شرکت های اصل چهل و چهاری است که قرارگیری آن زیر شمول لیست واگذاری ها محدودیت های اساسی برای ما پدید آورده که مهمترین آن عدم استفاده از اعتبارات دولتی، تسهیلات بانکی و حمایت از سرمایه گذاری است. کمبود سرمایه در گردش و محدودیت های تحمیلی مشکلات بسیاری را بر سر توسعه این بنگاه اقتصادی بوجود می آورد.
✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: بزودی در مجمع سالانه مالی شرکت که در محل شرکت شهرک های کشاورزی برگزار خواهد شد، با ارائه گزارش های مستند، صورت های مالی و موفقیت های ارزشمند شرکت از زوایای مختلف همچون کاهش هزینه ها، افزایش در آمدها، افزایش تولید و رشد سرمایه گذاری ها صرفا از محل تولید و بدون ریالی وابستگی و بهره گیری از بودجه های دولتی، عمومی، تسهیلات بانکی و سایر نهادهای مالی با فائق آمدن بر محدودیت های اصل ۴۴ و دور زدن آن با افزایش درآمد و کاهش هزینه های متکی به حاکمیت انضباط مالی و صرفه جویی های تعیین کننده با اندیشه جهادی و کار شبانه روزی عاشقانه کارگران و مدیران خلاق و خوشفکر و خوشنام شرکت به منصه ظهور خواهد رسید و کارنامه ای را ارائه خواهیم داد که مردم شریف منطقه، دلسوزان و همه دوستداران تولید و کشاورزی به چشم خود و به یقین خواهند دید که شرکت زیان ده در بخش های دولتی و خصوصی در عرض سه سال اینک در دولت حضرت آیت الله رئیسی و به دستان مبارک فرزندان جهادی این مرز و بوم ضرردهی و زیان بختی شرکت را با پویایی بی نظیر جهادی به بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان سود دهی رسانده است.
✅ عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: ۱۳ تیر ماه سالجاری کارخانه قند مغان استارت زده شد. برخورد فعال با موضوع چغندر قند پائیزه ضرورت داشته و بایستی از لحاظ لجستیک پشتیبانی منظم و مستمر صورت پذیرد تا هر چه سریعتر نسبت به برداشت و فرآوری آن اقدام شود…
✅ حسن نظیفی، معاون کشاورزی و دامپروری شرکت خاطر نشان ساخت: برش الگوی کشت توسط معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی به سازمان های جهاد کشاورزی استان ها ابلاغ و از طریق آنها مابین شهرستان ها تقسیم می شود. در برش شهرستانی الگوی کشت چغندر قند پائیزه برای شرکت مغان ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار پیش بینی شده بود و بدلیل اینکه تناوب اجازه چنین کاری را نمی داد، این میزان به ۱۵۰۰ هکتار تقلیل یافت.
✅ نظیفی تصریح نمود: الگوی کشت اعلام شده از سوی وزارتخانه در جلسه هیئت مدیره مطرح گردیده و ۸۰۰ هکتار بذر چمینه، ۶۰۰ هکتار بذر موناتونو، ۵۰ هکتار بذر چونکال و ۵۰ هکتار بذر پویانا کشت گردید و در بازدیدهای مسئول چغندرکاری کشور و رئیس موسسه تحقیقات بذر و نهال اذعان شد که به لحاظ تامین بموقع آب، سم و کود از بهترین سطح سبز برخوردار است.
✅ وی اضافه کرد: حدود ۶۰-۵۰ هکتار چغندر قند بصورت زمستانه کشت شده و اخیراً آهنگ برداشت و حمل محصول مذکور تسریع گردیده است و با سرعت هر چه تمامتر تداوم خواهد یافت. بخشی از محصول کشت شده توسط بخش خصوصی هنوز برداشت نشده است که بزودی به اتمام خواهد رسید.
✅ عسکر قوی پنجه، معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت اظهار داشت: حفظ نقدینگی، تامین نهاده ها و هزینه های جاری از اهمیت خاصی برخوردار بوده و بررسی محل های چالش بایستی از اولویت های ما در سرمایه گذاری باشد. یکی از بزرگترین چالش های ما در بخش حمل و نقل بوده و باید تجهیز ناوگان دستگاه های سنگین از طریق خرید ماشین آلات سنگین از اولویت های ما باشد.
✅ بابک کبیری، معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت بیان کرد: مجتمع زراعت طی دو نامه عملکرد گندم و تریتیکاله کشت شده آزمایشی را بصورت مقایسه ای ارسال کرده است که این میزان در گندم ۷ هزار و ۵۲۰ کیلوگرم در هکتار و در تریتیکاله ۶ هزار و ۴۶۰ کیلوگرم در واحد سطح بوده است.
✅ معاون برنامه ریزی، امور اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت افزود: پیش از این کمیته فنی بذر فعال بوده و تصمیمات مقتضی در کمیته مزبور اتخاذ می شد که تشکیل و شروع بکار کمیته مذکور نیاز ضروری شرکت می باشد. همچنین تقویت دامپروری برای افزایش درآمد حائز اهمیت بوده و تامین نهاده های آن نقش بسزایی در این خصوص دارد.
✅ کبیری گفت: برنامه تناوب زراعی کشت چغندر قند پائیزه مهم بوده و بایستی از هم اکنون تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های لازم در این مورد انجام بگیرد تا در فصل زراعت با مشکل خاصی مواجه نگردیم.
✅ کیومرث خانمحمدیان، معاون فنی و صنعتی ضمن تاکید بر انجام خریدها از طریق سامانه بیان کرد: بحث تعهد ارزی برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از اهمیت خاصی برخوردار بوده و این امر از هزینه های هنگفت میلیاردی در خصوص واردات جلوگیری بعمل خواهد آورد و به همین دلیل نیز تسریع حل این موضوع از جنبه های زیادی برای ما مهم است.
✍️ امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan