صفحات اختصاصی امور ...

 

 

 

 

 

 


⏪ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قاسم محمدی، مدیرعامل شرکت اظهار داشت: این بنگاه اقتصادی در سایه فضای خدمت جهادی با پشتوانه مبانی فکری و برنامه ریزی به مرکز ثقل تامین امنیت غذایی تبدیل شده و سالانه نزدیک 800 هزار تن انواع محصولات را تولید و روانه بازار هدف می نماید. امسال در تولید گندم، جو، کلزا و چغندر قند رکورد بی نظیری در طول تاریخ تاسیس شرکت ثبت شده و با عنایت پروردگار متعال رکوردهای جدیدی ثبت خواهد شد. علیرغم اینکه بسیاری از دامپروری ها بدلیل افزایش قیمت نهاده ها تعطیل گردیده اند، مجتمع دامپروری شرکت مغان همچنان با قدرت و قوت به فعالیتش ادامه داده و نقش بی بدیل خود را در تنظیم بازار، کنترل گرانی و حمایت از مصرف کنندگان در عرصه عمل به اثبات می رساند.


✅ وی افزود: در مقایسه با دو سال پیش تعداد گله از 17 هزار و 300 راس به 21 هزار راس، سرانه تولید شیر به ازای هر راس دام دوشا از 26/5 کیلوگرم به 32/5 کیلوگرم و میزان تولید روزانه شیر خام از 160 تن به 230 تن افزایش پیدا کرده است. در کنار توسعه زیرساخت های دامپروری شرکت از قبیل احداث جایگاه های گاو خشک، مرکز تغذیه و گوساله دانی اقداماتی در خصوص روی آوری به نژادهای جدید گاوی صورت گرفته و عقد قرارداد خریداری و انتقال 1000 عدد جنین نژاد جرزی صورت پذیرفته است و بزودی ایستگاه نژاد مذکور راه اندازی خواهد شد.

✅ محمدی با اشاره به مزیت های نژاد جدید بیان کرد: جثه جرزی در مقایسه با هلشتاین، سیمنتال و مونت بیلیارد کوچکتر بوده و درصد چربی آن به مراتب بیشتر و حدود 2 برابر سایر نژادها می باشد و شیر آن نیز از ارزش اقتصادی بالاتری برخوردار است و با قیمت گران تری عرضه می شود.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: از میزان 23 هزار هکتار اراضی ناخالص این بنگاه اقتصادی 2 هزار هکتار آن زهدار و لم یزرع بوده و بیش از 1000 هکتار از مجتمع 2 هزار و 300 هکتاری باغات میوه بدلیل پیر و فرسوده بودن درختان باردهی لازم را ندارند. از طرف دیگر بحران ناشی از کم آبی و خشکسالی زراعی مشکلات زیادی را برای ما بوجود آورده است.

✅ وی ادامه داد: اصل 44 عبارت از گشایش اقتصاد، اجتماع و فرهنگ کشور بر اساس واگذاری اختیارات بخشی از دولت به ملت و آزادسازی می باشد که البته در اجرا با تصویب قوانین دست و پاگیر از قبیل ممنوعیت تخصیص اعتبارات و سرمایه گذاری های دولتی، تسهیلات بانکی، تضامین، وثایق، عرضه اوراق بهادار و هرگونه مشارکت اعم از دولتی و خصوصی تبدیل به قفل و محدودیت شده است.

✅ قاسم محمدی تاکید نمود: در کار جهادی با ممارست و پشتکار فراوان بن بست وجود نداشته و در همین راستا قرارداد اجرای 1200 هکتار آبیاری زیرسطحی، مطالعه و زهکشی 2 هزار هکتار از اراضی، ایجاد 1000 هکتار باغ هلوی زعفرانی هسته جدا برای تولید پالپ، آبمیوه و کنسانتره، اتخاذ تمهیدات لازم برای تامین بذر کشور و منطقه، تولید قراردادی گوشت از طریق پرواربندی 10 هزار راس دام سنگین و 100 هزار راس دام سبک، تکمیل زنجیره ارزش از قبیل راه اندازی خطوط ماست موسیر، روغن زرد، ماست پروبیوتیک و دوغ بطری pet در اوزان ۱/۵ لیتری و ۲۵۰ سی سی و مطالعه ایستگاه های پمپاژ برای مدیریت بحران آب در حال انجام بوده و تحول بزرگی را در بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل بوجود خواهد آورد.

✅ عضو هیئت مدیره شرکت اذعان داشت: این بنگاه اقتصادی دارای 5 کارخانه بزرگ می باشد که کارخانه قند مغان یکی از آنهاست. برای افزایش طول دوره بهره برداری واحد صنعتی مذکور علاوه بر چغندر قند کشت شده در شرکت با خریداری محصول اولیه از استان های آذربایجان غربی، اردبیل و کردستان چغندر قند مزبور فرآوری و تبدیل به محصول ثانویه گردید و در حال حاضر جهت تکمیل زنجیره ارزش بسته بندی 900 گرمی شکر راه اندازی شده و با برند مغانه در بازار هدف عرضه می شود.

✅ مدیرعامل شرکت تصریح نمود: 1500 هکتار چغندر قند پائیزه کشت شده و از طریق قرارداد کشت 200 هکتار دیگر در اراضی بخش خصوصی منعقد گردیده است. خریداری شکر زرد و تصفیه آن جهت افزایش میزان بهره وری در دستور کار قرار دارد. اورهال کردن کارخانه قند مغان و عدم تعطیلی آن غایت ماست که تاکنون اقدامات اساسی بسیاری در این خصوص انجام گرفته و بخش عمده ای از مسیر طی شده است.

✅ وی اضافه کرد: اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای قانونی جهت احداث مسکن برای کل پرسنل شرکت با عنوان شهرک شهید قاسم سلیمانی انجام گرفته و اتخاذ تمهیدات آن برای ایجاد زیرساخت هایی از قبیل آب، برق، گاز و مخابرات از هم اکنون ضروری است. تعامل با ادارات مختلف من جمله مخابرات منجر به هم افزایی شده و حفظ این ارتباطات بایستی بصورت تعریف شده انجام گیرد که جهت نظام مند بودن آن قراردادی با لحاظ موارد فنی، حقوقی و مالی منعقد خواهد شد.

✅ رحیم وفایی، مدیر امور توسعه مهندسی شرکت خاطر نشان ساخت: تعداد 450 تلفن ثابت در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان موجود است و راه اندازی فیبر نوری نیز در این بنگاه اقتصادی از نیازهای اصلی برای توسعه زیرساخت می باشد.

✅ سجاد ایمانی، مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: بزرگترین لینک وایرلس بعد از آی. اس. پی و مخابرات مختص شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بوده و این بنگاه اقتصادی دارای 180 لینک وایرلس می باشد. سال گذشته تفاهمنامه ای جهت اجرای فیبر نوری در شرکت منعقد گردید که تاکنون اجرایی نشده است. با شرکت ایرانسل قرارداد نصب دکل مخابراتی داریم که هزینه ای از این بابت اخذ می شود ولی بدلیل تعامل و همکاری تنگاتنگ با مخابرات، اخذ هزینه از شرکت مذکور صورت نمی پذیرد.

✅ دکتر اسمعلی، مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل بیان کرد: مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مدیر پرانرژی، خستگی ناپذیر و دلسوز بوده و از افتخارات مملکت می باشد. ایشان با مدیریت قوی موضوعات را پیگیری می کند و با توجه به خوشفکر بودن و دارا بودن تجربیات فراوان حساسیت فناوری اطلاعات را به نحو احسن درک می نماید و اینجانب نیز سفارش اکید کرده ام، نگاه ویژه ای به شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان انجام گیرد.

✅ وی افزود: بحث ارتباطات در حد و شان این بنگاه اقتصادی نبوده و بایستی تجهیزات مخابرات در آن بروزرسانی و مشکلات اینترنت، تلفن ثابت و فیبر نوری در کوتاه مدت حل گردد.

✅ مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل گفت: هوشمندسازی دامپروری ها و مرغداری ها راندمان تولید را تا حد 6 برابر بالا می برد. با توجه به برند بودن شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان هوشمندسازی آن نیز ضروری می باشد.

✅ لازم بذکر است، در این دیدار جمعی از معاونین و مسئولین اداره کل مخابرات استان اردبیل نیز حضور داشتند. همچنین کیومرث برقی، مدیر امور رفاه، بیمه و خدمات عمومی؛ کیکاوس پوراصغر، مدیر امور روابط عمومی و بین الملل؛ خلیل طالبی، مشاور اجرایی مدیرعامل و مهندس سروی، رئیس مخابرات و برق شرکت از جمله حاضران در جلسه بودند.

✍️امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan